woensdag 13 januari 2010

CITROPARTS.COM

Bij CITROPARTS.COM kunt u terecht voor al uw gewenste 2cv en Méhari onderdelen.

Bent u in het bezit van een 'lelijk eendje', een mehari of een dyane? Bij ons vindt u alle onderdelen die u nodig hebt bij het onderhouden, restaureren en zelf repareren van uw favoriete 2pk en afgeleide.

Wij hebben een volledig Nederlandstalige online catalogus, waarin wij de wisselstukken van Méhari Club Cassis aanbieden. Wij zijn ten slotte dé verdeler van MCC voor Noord-Europa!

Bestel alle stukken hier online, en krijg ze een paar dagen later thuis opgestuurd!

Maar u bent zeker ook welkom in onze shop in Tienen, waar een enthousiast team klaar staat voor al uw vragen.

Omdat in Frankrijk een B.T.W.stelsel aangehouden wordt van 19,6% en in België 21%, verschillen onze prijzen lichtjes met de prijzen van Cassis. Wij danken u voor uw begrip

Na een jarenlange restauratie-ervaring, hebben we een hele hoop kennis vergaard over bijna heel het gamma onderdelen voor klassieke Citroëns, dit van verscheidene leveranciers. We besloten om deze kennis te delen met onze klanten, en te ijveren voor de beste kwaliteitsonderdelen die momenteel verkrijgbaar zijn voor uw klassieke Citroën.

Sinds kort is CITROPARTS.COM de officiële verdeler voor Noord-Europa voor Méhari Club Cassis. Deze fabrikant is de enige op de markt die de originele mallen van Citroën mag gebruiken en die volgens het officiële lastenboek werken en de licenties mogen gebruiken. Daardoor kunnen wij de originele nieuwe onderdelen aanbieden voor uw wagen. U profiteert van deze samenwerking doordat wij het transport van de goederen op ons nemen. U betaalt dus pas verzendingskosten vanuit Tienen i.p.v.Frankrijk!
CITROPARTS.COM biedt kwaliteitsonderdelen aan voor de volgende types: 2cv4, 2cv6 en Méhari.
We hebben ook onderdelen voor andere modellen, maar deze kunnen we niet leveren aan dezelfde service-graad. Hebt u onderdelen nodig, dan kunnen we altijd kijken wat mogelijk is. info@citroparts.com met al uw vragen, en wij doen wat we kunnen!

Concept

Via de website van CITROPARTS.COM kunt u online bladeren in onze Nederlandstalige catalogus. De artikels zijn op dezelfde wijze gesorteerd als bij Méhari Club Cassis, dit vergemakkelijkt het zoeken. Wenst u graag onze catalogus thuis opgestuurd te krijgen? Klik dan hier.
We hanteren een transparante prijspolitiek: wij garanderen kwaliteitsproducten, aan een correcte en eerlijke prijs. En als u nu lid wordt, krijgt u voor slechts € 65 per jaar een korting tot -20% op alle artikels! Word nu lid!
Hebt u de producten gevonden die u zocht? Bestel ze dan meteen online! U kan kiezen om deze onderdelen te komen afhalen in onze shop in Tienen, of bij een servicepunt bij u in de buurt. Ook is er de mogelijkheid om uw onderdelen te laten opsturen. U betaalt pas verzendkosten van in Tienen, België, en niet langer vanuit Frankrijk! Omdat CITROPARTS.COM werkt met een koeriersbedrijf, kunnen we een snelle afwerking van uw bestelling garanderen.
U heeft de mogelijkheid om meteen online te betalen via bankkaart.
CITROPARTS.COM vind je regelmatig op beurzen en meetings. Check regelmatig onze agenda om op de hoogte te blijven van deze activiteiten en promotie-acties.
Heeft u verder nog vragen, informatie of iets anders? U mag ons altijd contacteren, een enthousiast team staat klaar om u verder te helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten