woensdag 13 januari 2010

Brezan Automaterialen

Steeds meer professionele gebruikers in heel Nederland en België beschouwen Brezan Automaterialen als hun partner. Brezan automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd op de juiste plaats. Maar dat niet alleen. Brezan Automaterialen is doorontwikkeld tot een leverancier met een totaaloplossing voor o.a. de vrije garagisten, merkdealers, autohandelaren, fast-fitters, fleetowners en carrosseriebedrijven. Zelfstandige bedrijven én ketens. Uw uitdaging is onze drijfveer. We ondersteunen u bij uw kernactiviteiten met een aantrekkelijk assortiment.

Meer dan 220.000 onderdelen leveren we uit voorraad. Auto-onderdelen, accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen, Persoonlijke Beschermingsmiddelen en nog vele andere producten van private label Brega en A-merken zoals onder andere Monroe, Bosal, NGK,Gates, Mann en Thule.

Maar we zouden Brezan Automaterialen niet zijn, als we het daarbij laten. Tal van aanvullende services bepalen onze toegevoegde waarde. We ondersteunen u in uw bedrijfsvoering met kennis en informatie, met technische data en support. Sterker nog: we bieden uw klanten het comfort van representatief vervangend vervoer. Oplossingen, service en logistiek op maat, ondersteunende diensten en beschikbaarheid. Dat zijn de sterke punten en het gemak dat Brezan Automaterialen biedt aan het autobedrijf.

We hebben meerdere depots en verkooppunten. Onze depots hebben een zeer breed assortiment met artikelen die dagelijks beschikbaar zijn voor het autobedrijf. De lokale specialisten staan voor u klaar.

Door het bieden van een totaalpakket van producten en ondersteunende diensten biedt Brezan Automaterialen het verschil.

Op zoek naar onderdelen?

Wanneer u op zoek bent naar dat ene specifieke onderdeel voor uw auto, dan helpen wij u graag! Vul daartoe onderstaande gegevens in en verzend het formulier. Wij melden ons dan zo spoedig mogelijk met het artikelnummer, de prijs en de verkrijgbaarheid van het door u gezochte onderdeel. Indien gewenst kunnen wij vervolgens het artikel voor u reserveren.

Brezan Automaterialen | Maxwellstraat 55 | 6716 BX | Ede | tel: 0800-1928

Geen opmerkingen:

Een reactie posten