donderdag 14 januari 2010

Robert Bosch N.V.


Divisie automaterialen
Henri Genessestraat 1
1070 BRUSSEL
02 525 5111
 
De productdivisie automaterialen - after market in België
De productdivisie automaterialen - after market ontwikkelt volgens uw behoeften diensten en systemen die tot de absolute wereldtop behoren 
Onze klanten krijgen de top in techniek en een servide op maat.

Onze belangrijkste activiteiten:


Car service

Automaterialen, wisselstukken en toebehoren

Bosch service

Diagnostics

Testtechnologie voor garages

woensdag 13 januari 2010

CITROPARTS.COM

Bij CITROPARTS.COM kunt u terecht voor al uw gewenste 2cv en Méhari onderdelen.

Bent u in het bezit van een 'lelijk eendje', een mehari of een dyane? Bij ons vindt u alle onderdelen die u nodig hebt bij het onderhouden, restaureren en zelf repareren van uw favoriete 2pk en afgeleide.

Wij hebben een volledig Nederlandstalige online catalogus, waarin wij de wisselstukken van Méhari Club Cassis aanbieden. Wij zijn ten slotte dé verdeler van MCC voor Noord-Europa!

Bestel alle stukken hier online, en krijg ze een paar dagen later thuis opgestuurd!

Maar u bent zeker ook welkom in onze shop in Tienen, waar een enthousiast team klaar staat voor al uw vragen.

Omdat in Frankrijk een B.T.W.stelsel aangehouden wordt van 19,6% en in België 21%, verschillen onze prijzen lichtjes met de prijzen van Cassis. Wij danken u voor uw begrip

Na een jarenlange restauratie-ervaring, hebben we een hele hoop kennis vergaard over bijna heel het gamma onderdelen voor klassieke Citroëns, dit van verscheidene leveranciers. We besloten om deze kennis te delen met onze klanten, en te ijveren voor de beste kwaliteitsonderdelen die momenteel verkrijgbaar zijn voor uw klassieke Citroën.

Sinds kort is CITROPARTS.COM de officiële verdeler voor Noord-Europa voor Méhari Club Cassis. Deze fabrikant is de enige op de markt die de originele mallen van Citroën mag gebruiken en die volgens het officiële lastenboek werken en de licenties mogen gebruiken. Daardoor kunnen wij de originele nieuwe onderdelen aanbieden voor uw wagen. U profiteert van deze samenwerking doordat wij het transport van de goederen op ons nemen. U betaalt dus pas verzendingskosten vanuit Tienen i.p.v.Frankrijk!
CITROPARTS.COM biedt kwaliteitsonderdelen aan voor de volgende types: 2cv4, 2cv6 en Méhari.
We hebben ook onderdelen voor andere modellen, maar deze kunnen we niet leveren aan dezelfde service-graad. Hebt u onderdelen nodig, dan kunnen we altijd kijken wat mogelijk is. info@citroparts.com met al uw vragen, en wij doen wat we kunnen!

Concept

Via de website van CITROPARTS.COM kunt u online bladeren in onze Nederlandstalige catalogus. De artikels zijn op dezelfde wijze gesorteerd als bij Méhari Club Cassis, dit vergemakkelijkt het zoeken. Wenst u graag onze catalogus thuis opgestuurd te krijgen? Klik dan hier.
We hanteren een transparante prijspolitiek: wij garanderen kwaliteitsproducten, aan een correcte en eerlijke prijs. En als u nu lid wordt, krijgt u voor slechts € 65 per jaar een korting tot -20% op alle artikels! Word nu lid!
Hebt u de producten gevonden die u zocht? Bestel ze dan meteen online! U kan kiezen om deze onderdelen te komen afhalen in onze shop in Tienen, of bij een servicepunt bij u in de buurt. Ook is er de mogelijkheid om uw onderdelen te laten opsturen. U betaalt pas verzendkosten van in Tienen, België, en niet langer vanuit Frankrijk! Omdat CITROPARTS.COM werkt met een koeriersbedrijf, kunnen we een snelle afwerking van uw bestelling garanderen.
U heeft de mogelijkheid om meteen online te betalen via bankkaart.
CITROPARTS.COM vind je regelmatig op beurzen en meetings. Check regelmatig onze agenda om op de hoogte te blijven van deze activiteiten en promotie-acties.
Heeft u verder nog vragen, informatie of iets anders? U mag ons altijd contacteren, een enthousiast team staat klaar om u verder te helpen.

PATJES TREKHAKENCENTER

PROFESSIONELE PLAATSING VAN TREKHAKEN Provincieweg,445 9550 Herzele TEL 09/3466670


Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van trekhaken
                                                                                                                                                     
Dit op alle personenwagens zowel voor particulieren, garage's, en leasings-maatschappijen.
 
Voor alle merken van wagens,     BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Ford .... En alle andere.
 
Alle merken van trekhaken zijn verkrijgbaar:   GDW, BOZAL, Westfalia, BRINK.
 
Doordat we rechtstreeks met deze fabrieken samenwerken zijn we steeds op de hoogte van de laatste nieuwigheden en kunnen we ook goede prijzen handhaven.
 
 
Al onze trekhaken zijn EG gekeurd en voorzien van een speciale elektroset.
 
De trekhaak wordt  professioneel geplaatst en met de meeste zorg.
U wagen is zeker in goede handen bij ons.

Heuts Automaterialen

Heuts Automaterialen bouwt aan de toekomst
Groei is noodzakelijk; stilstand betekend achteruitgang. Heuts houdt zich dagelijks bezig met in- en verkoop van automaterialen en branchevreemde producten. In totaal zijn dat meer dan 80.000 verschillende artikelen. De nadruk ligt hierbij op de brede productlijnen en een gevarieerd assortiment.
Medio 2006 heeft Heuts het callcenter in gebruik genomen. Hier probeert Heuts al haar kennis en kennis te centraliseren zodat men kan anticiperen op de vragen van onze klanten. Hier zitten altijd minimaal 10 callcenter medewerkers voor vakhandel en particuliere klanten klaar om vragen te beantwoorden. Het callcenternummer is 045-5222525.
 
Heuts werkt intensief samen met een aantal branchegenoten zoals oa Slager Automaterialen en Koskamp automaterialen. Diverse activiteiten (zoals inkoop) worden gebundeld waardoor lager prijzen kunnen worden bedongen en overheadkosten worden gereduceerd.
Heuts zet zich ook in voor sterke garageformules zoals Autofit, Bosch Carservice, Profile Tyre Center en ANWB.
 
 
Wereldwijde inkoop
Op het gebied van inkoop is Heuts Automaterialen zowel op de Nederlandse als de buitenlandse markt actief. Het belangrijkste criterium hierbij is de verhouding tussen kwaliteit en prijs. Door de gestage groei van het bedrijf in de afgelopen 20 jaar is het inkoopvolume navenant toegenomen, waardoor er een goede prijs kan worden bedongen. Het wil overigens niet zeggen dat voor die tijd niet werd geïmporteerd. Integendeel, vanaf het eerste jaar zijn de landsgrenzen overschreden op zoek naar nieuwe producten en leveranciers.
De import van onderdelen, accessoires en gereedschap strekt zich uit van Ierland, Duitsland, Spanje, Italië tot Taiwan en China. Heuts Automaterialen is ervan overtuigd dat een eerlijke en duurzame relatie met leveranciers in binnen- en buitenland essentieel is voor succesvolle inkoop. Waar een goede prijs niet perse de laagste prijs hoeft te zijn. Heuts is inmiddels al ruim vijftig jaar een vertrouwde speler op de Limburgse en Noord-Brabantse automotivemarkt. De naam staat voor kwaliteit. En dat imago wil Heuts, nu en in de toekomst, hoog houden. Er worden niet voor niets auto-onderdelen van gerenommeerde A-merken zoals Bosch, SKF, Monroe, Hella etcetera geleverd.
 
 
De afzetmarkten
Heuts kent drie verschillende afzetmarkten: de particuliere markt de vakhandel/groothandel en de exportmarkt.
- De particuliere klant kan terecht in een van de 14 ruime winkels. Vooral voor accessoires en branchevreemde artikelen is de particuliere markt belangrijk, maar ook onderdelen en gereedschap worden door de particuliere klant afgenomen.
- De vakhandel/groothandel bestaat voornamelijk uit garages, autodealers en aanverwante bedrijven. Het totale klantenbestand van deze afzetmarkt bestaat uit meer dan 1500 bedrijven. Speciaal voor deze markt heeft Heuts Automaterialen een geautomatiseerd bestelsysteem ontwikkeld www.heuts.nl Uit de digitale catalogus kunnen zij onderdelen op zoeken en direct bestellen uit alle vestigingen van Heuts. Mocht geen van de Heuts vestigingen het artikel op voorraad hebben, dan kan de klant het onderdeel rechtstreeks bij een van de aangesloten leveranciers bestellen.
Via de computer krijgt de klant informatie over prijs, voorraad en levertijd. De bestelde goederen worden zes maal per dag gratis bezorgd.
Op deze manier is de service van Heuts 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor de klant beschikbaar. Deze doelgroep wordt door middel van gerichte mailings, folders en per fax geïnformeerd.
- De exportmarkt wordt steeds belangrijker voor Heuts Automaterialen. De gunstige geografische ligging ten opzichte van Groot-Brittanië, Duitsland en België werkt in Heuts’ voordeel. Ook verder gelegen gebieden behoren inmiddels tot de exportmarkt van Heuts Automaterialen.
 
 
Reclame & Marketing
Heuts Automaterialen heeft een eigen Reclame en Marketing afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van het bedrijf in de meest brede zin van het woord.
De reclameafdeling beschikt over diverse grootformaat printers en snijmachines waardoor snel exterieurs, posters, autobeletteringen en promotionele borden/ displays kunnen worden geproduceerd. Niet alleen voor Heuts maar ook voor haar klanten.
Daarnaast worden op de reclame afdeling diverse kranten ontwikkeld voor Heuts maar ook voor andere partijen. Maandelijks worden meer dan twee en een half miljoen kranten gedrukt met verschillende titels zoals de Heutskrant, Autofit-Zuid, Bosch Car Service, Technoshop en de Slagerkrant.
Ook mailings, kalenders, nieuwsbrieven, advertenties, TV/radio commercials, promotieartikelen etc etc worden door hier voor Heuts of andere klanten voorbereid.
Door de beschikking te hebben over een interne reclame afdeling is het mogelijk nieuwe producten optimaal onder de aandacht van de consument te brengen. De markt wordt door Heuts nauwkeurig bestudeerd zodat er adequaat en flexibel op nieuwe kansen kan worden gereageerd.
Het doel van al deze reclame-inspanningen is zowel de particuliere als de zakelijke markt te benaderen om het marktaandeel jaarlijks te vergroten zodat expansie in de toekomst gewaarborgd blijft.
Door de opgebouwde expertise en diverse investeringen is deze reclame afdeling een full-service reclamebureau geworden met diverse opdrachtgevers en verschillende deciplines.
 
 
Internet en automatisering
Om een goed en helder inzicht te krijgen, in de dagelijkse gang van zaken en elke dag de verschillende bedrijfsactiviteiten te kunnen controleren en te verbeteren, is automatisering noodzakelijk. Heuts vervult op automatiserings-gebied een pioniersrol binnen de automotive branche. Zes experts op het gebied van computer hard- en software zijn dagelijks bezig met innovatie en aanpassing van het computersysteem. Speciaal voor de vakhandel-klanten heeft Bert Heuts al medio jaren '80 een geautomatiseerd bestelsysteem ontwikkeld. Tegenwoordig kunnen circa 1.500 klanten uit de vak- en groothandel via een persoonlijke inlogcode online een keuze maken uit 100.000 auto-onderdelen en aanverwante producten en direct bestellen. Mocht geen van de Heuts vestigingen het artikel op voorraad hebben, dan kan de klant het onderdeel rechtstreeks bij een van de aangesloten leveranciers bestellen. Via de computer krijgt hij informatie over prijs, voorraad en levertijd.
Inkoop, administratie en verkoop worden getoetst aan snelheid, efficiency, kosten en kwaliteit en waar mogelijk verbetert of veranderd.
Ook de komst van Internet was een belangrijke stap voorwaarts voor Heuts. Niet alleen zijn tegenwoordig alle prijzen voor iedereen transparant, nu kan Heuts het complete assortiment aan iedereen wereldwijd zeven dagen per week vierentwintig uur per dag digitaal aanbieden. De vakhandel gebruikers hebben eigen inlogcodes waarmee ze elke moment van de dag online kunnen bestellen, historie opzoeken en levertijden kunnen bekijken. De particuliere consument kan nieuwe acties bekijken, artikelen zoeken en technische informatie opvragen.
Het Internet adres www.heuts.nl is door de vele reclame inspanningen inmiddels een bekend begrip waar veel gebruik van wordt gemaakt
 
 
 
Logistiek en expeditie
Bestellingen worden door de bezorgservice van Heuts vijf keer per dag gratis aan de vakhandel klanten in Limburg en Brabant bezorgd. Het wagenpark bestaat uit bestelauto’s, busjes en vrachtwagens. Zes maal per dag vertrekken vanuit de filialen verschillende routediensten. Artikelen worden bij de klant binnen het uur bezorgd. Door het ingenieuze logistieke systeem worden zowel de filialen als de vakhandelklanten op een kostenverantwoorde manier bevoorraadt. Hiermee brengt Heuts het complete magazijn letterlijk voor de deur van de garagist.
Mocht een artikel niet voorraadhoudend zijn dan nog kan het artikel, ongeacht het volume, binnen 48 uur bij de afnemer worden bezorgd.
Door de ingebruikname van het nieuwe expeditiecentrum in Hoensbroek zullen goederen in de toekomst nog efficiënter en sneller op plaats van bestemming zijn.
 
één nummer voor alle filialen: 045 - 522 25 25

Brezan Automaterialen

Steeds meer professionele gebruikers in heel Nederland en België beschouwen Brezan Automaterialen als hun partner. Brezan automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd op de juiste plaats. Maar dat niet alleen. Brezan Automaterialen is doorontwikkeld tot een leverancier met een totaaloplossing voor o.a. de vrije garagisten, merkdealers, autohandelaren, fast-fitters, fleetowners en carrosseriebedrijven. Zelfstandige bedrijven én ketens. Uw uitdaging is onze drijfveer. We ondersteunen u bij uw kernactiviteiten met een aantrekkelijk assortiment.

Meer dan 220.000 onderdelen leveren we uit voorraad. Auto-onderdelen, accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen, Persoonlijke Beschermingsmiddelen en nog vele andere producten van private label Brega en A-merken zoals onder andere Monroe, Bosal, NGK,Gates, Mann en Thule.

Maar we zouden Brezan Automaterialen niet zijn, als we het daarbij laten. Tal van aanvullende services bepalen onze toegevoegde waarde. We ondersteunen u in uw bedrijfsvoering met kennis en informatie, met technische data en support. Sterker nog: we bieden uw klanten het comfort van representatief vervangend vervoer. Oplossingen, service en logistiek op maat, ondersteunende diensten en beschikbaarheid. Dat zijn de sterke punten en het gemak dat Brezan Automaterialen biedt aan het autobedrijf.

We hebben meerdere depots en verkooppunten. Onze depots hebben een zeer breed assortiment met artikelen die dagelijks beschikbaar zijn voor het autobedrijf. De lokale specialisten staan voor u klaar.

Door het bieden van een totaalpakket van producten en ondersteunende diensten biedt Brezan Automaterialen het verschil.

Op zoek naar onderdelen?

Wanneer u op zoek bent naar dat ene specifieke onderdeel voor uw auto, dan helpen wij u graag! Vul daartoe onderstaande gegevens in en verzend het formulier. Wij melden ons dan zo spoedig mogelijk met het artikelnummer, de prijs en de verkrijgbaarheid van het door u gezochte onderdeel. Indien gewenst kunnen wij vervolgens het artikel voor u reserveren.

Brezan Automaterialen | Maxwellstraat 55 | 6716 BX | Ede | tel: 0800-1928

Automaterialen Timmermans

automaterialen Timmermans, leverancier van automaterialen, accessoires, gereedschap en onderhoudsprodukten.
Wij leveren alles voor op, aan, in en onder de auto !











Lutlommel 239






3920 Lommel













Kaart













Route Planner













Tel: 011/64.37.87


Openingsuren:



Fax: 011/66.24.82


Ma-Vr
08.30u - 12.00u


B.T.W. BE471.853.629



13.00u - 19.00u





zaterdag
08.30u - 16.00u


E-mail: automattim@scarlet.be


zondag
gesloten